Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Uw social platform

Academy trainingen, nu inschrijven

Onderstaande vier hands-on trainingen (gebaseerd op onze eigen dagelijkse ervaring) zijn nu open voor inschrijving. Ze worden eind mei en juni gegeven van 09.00 tot 13.00 uur bij Seats2meet in Utrecht voor maximaal 10 personen. Prijs per persoon €247,00. Wanneer je je tot uiterlijk 2 weken voor aanvang inschrijft betaal je slechts €125,00. Neem je laptop mee. En een goed humeur! Onderaan staat feedback van mensen die je zijn voorgegaan.

 • Loes Smit,
 • 9 mei 2012

Workshop: realtime online co-creatie

Organisaties sterker en mooier maken. Wij werken daarvoor samen met DeLimes. Vanwege hun 1e lustrum zijn er wekelijks workshops in Zwammerdam. Op 14 maart verzorgt Sam van Buuren een sessie over ‘realtime online co-creatie’. Nieuw werken en anders organiseren vindt steeds vaker plaats tùssen mensen en tùssen organisaties. In het hier en nu. Door via slimme internettoepassingen verbonden vaklieden. Meer informatie hieronder.

 • Sam van Buuren,
 • 1 maart 2012

Basistraining Social Media

Je hebt er veel over gehoord en wilt nu zelf aan de slag met Twitter, Linkedin en Facebook. Dat kan in de Basistraining Social Media. Gedurende vier uur worden op instapniveau de werking uitgelegd en basisvaardigheden geoefend. Er wordt gestart met aanmaken (of completeren) van accounts. Persoonlijk en zakelijk nut worden gaandeweg duidelijk. Deelnemers werken op hun eigen meegebrachte laptop. Voor stroom- en internetverbinding wordt gezorgd.

 • Thalita van Heems,
 • 31 januari 2012

Masterclass Social Media

Benut het zakelijk potentieel van social media maximaal. Je hebt al ervaring maar wilt meer bereik en invloed. We leren in een dagdeel stap-voor-stap hoe je in minder tijd meer bereikt met Twitter, Linkedin en Facebook. Door deze accounts vanuit 1 dashboard te managen bijvoorbeeld. We laten zien welke tools en gedrag je prestaties optimaliseren. Deelnemers werken op hun eigen meegebrachte laptop. Voor stroom- en internetverbinding wordt gezorgd.

 • Thalita van Heems,
 • 28 januari 2012

Training Hootsuite

Hootsuite is een laagdrempelig en toch krachtig online dashboard om al je social media te monitoren en beheren. Zoals Twitter, Facebook en Linkedin. In één scherm, op diverse apparaten. Alleen, of in een (vitueel) team. Met teammembers kan je professioneel webcare en communitymanagement bedrijven. In deze hands-on training leer je alle mogelijkheden van Hootsuite echt gebruiken. Zodat je efficiënter en effectiever je communicatiedoelstelling bereikt.

 • Thalita van Heems,
 • 25 januari 2012

Gebruikerstraining WordPress

WordPress is vrije software die wereldwijd wordt gebruikt voor websites en in/externe blogs. Leer het systeem functioneel ten volle te benutten. Bedoeld voor (online) marketing- & communicatiemanagers, webmasters, webredacties, content- en communitymanagers. De nadruk ligt met oefeningen op de gebruikerspraktijk. We gaan eerder breed dan diep. Putten daarbij uit veel ervaring met aan Nederland Werkt Online.nl uitbesteed WordPress beheer.

 • Thalita van Heems,
 • 21 januari 2012

Training Community Management

In deze training krijg je een karrevracht praktische vaardigheden aangereikt voor professioneel online community management, online relatiebeheer en webcare. Zoals optimalisatie van social media kanalen, monitoring van online dialoog, contentproduktie en management van dat proces. Interactie voor meer bereik en invloed. En dashboards om dit alles efficiënt te beheren. Voor een groeiende, betrokken en actieve online community.

 • Thalita van Heems,
 • 17 januari 2012
Verbinden en verbeteren