Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Uw social platform

Alles over Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 verbetert de productiviteit, geeft rust ten aanzien van de IT-infrastructuur en verlaagt de totale eigendomskosten ten opzichte van vergelijkbare, lokale implementaties. Geen training nodig, iedereen werkt met Office-programma’s die bekend en gewild zijn. Ook op niet-Windows apparaten. Hieronder mogelijkheden en voordelen op rij. Wij helpen graag. Met advies, de opstart en service & helpdesk. Neem contact op voor een afspraak.

Microsoft Office 365 bespaart je tijd en gedoe. Want wij verzorgen het IT-beheer. Daardoor hou jij meer tijd over om te ondernemen. Wij helpen je om zorgeloos in de cloud te stappen. Heb je in de praktijk vragen? Dan staan we snel voor je klaar. Want onze dienstverlening is inclusief onbeperkte gebruikersondersteuning. Als Cloud Essential Partner van Microsoft weten we waar we over praten. En als ondernemers spreken we jouw taal: helder en to the point. Office 365 maakt werken in de cloud volwassen. Kijk maar naar de uitgebreide mogelijkheden hieronder.

Veel mogelijkheden

E-mail en agenda bijhouden
Via Exchange Online heb je altijd en overal toegang tot je e-mail, agenda, contactpersonen en taken. Of je nu met een pc, smartphone of via een webbrowser werkt. Synchroniseren, agenda’s delen en vergaderingen inplannen is peanuts. Je hebt per gebruiker maar liefst 25GB opslagruimte in je mailbox. Up-to-date antivirus- en spamfilters houden je postvak veilig. Exchange Online gebruik je via de browser en kan gekoppeld worden aan Outlook 2007 of later, en met Office 2011 voor de Mac.

Eenvoudig online werken
Met Office Web Apps kun je online documenten in Word, PowerPoint en Excel maken, licht bewerken en opslaan via een browser. Eerder gemaakte bestanden in Microsoft Office (versies 2007 en 2010; en Office 2008 en 2011 voor de Mac) kun je hiermee ook openen en licht bewerken. Via je pc, smartphone of een webbrowser kun je documenten inzien, delen met collega’s en er samen aan werken.

Uitgebreid online werken
Met Office Professional Plus beschik je steeds over de nieuwste versie van Microsoft Office. Die gaat naadloos samen met de andere online diensten van Office 365. Daardoor kun je met vrijwel elk apparaat professioneel werken aan documenten. Zowel online als offline, waar je maar wilt. Je kunt met Office Professional Plus ook online formulieren ontwikkelen, die je eenvoudig kunt bewerken en delen.

Online samenwerken
Samenwerken met collega’s doe je heel makkelijk op een geïntegreerde plek in de cloud via SharePoint Online. Hier wissel je bijvoorbeeld ideeën, documenten en informatie uit en richt je speciale team- en projectsites in. De inhoud beheer je online. Je hebt standaard 10MB opslag voor je bedrijf en 500 MB per gebruiker. Dat is onbeperkt uitbreidbaar tegen zeer lage maandelijkse kosten. Je kunt ook documenten met klanten delen en er samen aan werken. Online bestanden kunnen desgewenst ook met de eigen harddisk worden gesynchroniseerd.

Online vergaderen
Met Microsoft Lync Online beleg je snel en direct live Instant Messagingsessies. Ook kun je online vergaderen met beeld, geluid en gedeeld schermgebruik. Door presentie-informatie weet je precies wie aanwezig is. Je kunt online presentaties geven inclusief virtueel whiteboard, voor zowel collega’s als klanten.

Jouw voordelen

Meer presteren
Wie lekker aan het werk is, presteert meer. De een doet dat het beste thuis, de ander op kantoor of in het park. Met Microsoft Office 365 bied je medewerkers die keuze. Want daarmee werk je met het vertrouwde Microsoft Office vanaf vrijwel elk apparaat: van Android, BlackBerry, iPhone en Windows Phone tot tablet, pc en Mac. Je medewerkers in de wolken: jouw bedrijf profiteert daarvan.

Meer mogelijkheden
Check alle extra mogelijkheden die je met Office 365 hebt. Dan weet je meteen dat je meer zaak voor je geld krijgt. Zoals samen aan documenten werken, online vergaderen, desktops delen en presenteren vanaf elke locatie. Je bespaart flink wat reis- en vergaderkosten en verhoogt de productiviteit van je medewerkers. Lekker werken aan files, of werkloos in de file staan? Wij weten het wel.

Meer besparen
Met Office 365 bespaar je 50% op je IT-kosten. Een abonnement kun je per maand afsluiten en opzeggen. Wel zo flexibel. Per medewerker kies je het meest geschikte abonnement. Dat is er al vanaf € 10 p.p. per maand (excl. btw). We adviseren je daar snel en duidelijk over. Office 365 bespaart je ook tijd. Want Nederland Werkt Online.nl en Microsoft verzorgen het IT-beheer. Daardoor hou jij meer tijd over om te ondernemen.

Meer zekerheid
In de cloud van Office 365 zijn je gegevens veilig en is je privacy verzekerd. Office 365 beschikt over het ISO-certificaat 27001: een van de hoogste beveiligingsnormen ter wereld. Ingebouwde antispam- en virusfilters beschermen je mail. Microsoft bewaart doorlopende back-ups van je gegevens in zijn datacenter in Dublin. Office 365 biedt je een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een serviceovereenkomst met terugbetalingclausule. Nog meer zaakvoor je geld dus.

Wij helpen je

Meer zaak voor je geld: Microsoft Office 365 maakt het mogelijk. En Nederland Werkt Online.nl maakt het je makkelijk. Wij helpen jouw bedrijf om zorgeloos in de cloud te stappen. Als Cloud Essential Partner van Microsoft weten we waar we over praten. En als ondernemers spreken we jouw taal: helder en to the point. Zo helpen we je op weg:

1. Advies over de beste deal
Office 365 biedt veel en kan veel, heel veel. Wij maken snel een match tussen de mogelijkheden en jouw business. Hoe werk je nu binnen je bedrijf? Welke medewerkers hebben wat nodig? We luisteren naar je behoeften en laten zien wat voor jouw zaak de beste deal is. En hoeveel je hiermee bespaart.

2. Starten met Office 365
We helpen je bedrijf bij een soepele introductie van online werken. We activeren Office 365 en zorgen dat alle instellingen perfect zijn. Ook helpen we je medewerkers hierover te informeren. En doordat zij Microsoft Office al op hun duimpje kennen, kunnen zij direct met Office 365 aan de slag.

3. Service & helpdesk
Werkt je bedrijf eenmaal met Office 365? Dan weten we zeker dat je in de wolken bent. Heb je toch nog vragen over Office 365? Dan kun je altijd snel bij ons terecht. Want onze dienstverlening is inclusief onbeperkte gebruikersondersteuning. Tijdens werkdagen heb je direct antwoord. In begrijpelijke taal. Meer zaak voor je geld: daar houden wij van bij Nederland Werkt Online.nl. Maak een afspraak.

Bezoek voor screencasts en referenties ook onze speciale actiesite.

  • Sam van Buuren,
  • 22 juni 2012

Plaats een reactie

Verbinden en verbeteren