Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Syntrus Achmea – Wikistedia

Project info

Doel
In een turbulente vastgoedmarkt wil Syntrus Achmea Real Estate & Finance zich positioneren als een innovatieve investeerder met een visie op de stad van de toekomst.

Aanpak
Samen met een communicatiebureau richtte Nederland Werkt Online alle online uitingen van Wikistedia in. Inmiddels is dit inspiratie- en discussieplatform een actieve community waar vastgoed-professionals hun visie over de stad van de toekomst delen. De basis van het platform is een openbaar weblog. Via social media is het platform actief onder de aandacht van de doelgroep gebracht. Speciale contentkanalen op Twitter, Facebook, Slideshare en YouTube zijn direct vanaf de homepage bereikbaar. Bij de lancering in 2011, tijdens vastgoedbeurs Provada, was het bereik meteen enorm. Actief content-, social media- en communitymanagement tijdens de beurs zorgde voor een vliegende start van een bruisend platform.

Resultaat
“Wikistedia is uitgegroeid tot dé online plek voor mensen die nadenken over onze toekomstige leefwereld. Via de verschillende media zoeken vakgenoten elkaar op om samen te werken, ideeën te delen en te discussiëren. Door dit succes levert Wikistedia een positieve bijdrage aan onze branding en marketingactiviteiten. De nominatie voor een SAN Award onderstreept dat.”

Marieke Nievergeld, Adviseur Communicatie, Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

 

< Vorige Volgende >