Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Bestuur Regio Utrecht – BRUnet

Project info

Doel
Bestuur Regio Utrecht (BRU) is een samenwerkingsverband van negen gemeenten in de regio Utrecht. Op vier locaties werken 170 mensen. Het was noodzakelijk geworden nieuws en informatie efficiënt en centraal te delen. Zakelijk feeling met elkaar te houden. En persoonlijk, voor wie dat wil.

Aanpak
BRUnet, zoals het sociale intranet heet, wordt niet alleen als nieuwsbron en naslagwerk gebruikt. Medewerkers kunnen ook updates plaatsen en groepen aanmaken. Zo weet men ook van elkaar wat er speelt. Het werk in projecten wordt efficiënter ondersteund dan met alleen email. Projectmedewerkers van deelnemende gemeenten kunnen eenvoudig worden uitgenodigd. BRUnet faciliteert ook employee-to-employee (E2E) communicatie. Via single sign on is er geen drempel, je komt na inloggen direct op de landingspagina. Daar zijn knoppen geplaatst met links naar business applicaties en externe websites. Het is de startpagina van Bestuur Regio Utrecht.

Resultaat
“Een plug & play sociaal intranet kan tegenwoordig al heel veel. Met eventueel wat kleine aanpassingen ben je al enorm geholpen. Wij zijn heel blij met onze keuze. En het resultaat.”

Renske Bakker, Communicatieadviseur Bestuur Regio Utrecht

 

< Vorige Volgende >