Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Zuidpark – TheCoworking Amsterdam

Project info

Doel
Projectontwikkelaar Jan Huijbregts ontwikkelde een nieuw zakelijk vastgoedconcept. In TheCoworking werken zelfstandige professionals samen; op locatie en online. Hij zocht daarvoor alle benodigde online functionaliteit.

Aanpak
Leden van TheCoworking hebben toegang tot een online platform. Vanuit een overzichtspagina voeren ze online dialogen, delen ideeën en verrijken deze in open groepen. Dit stimuleert nieuwe samenwerkingsvormen. Zo gebeurt het dat een tekstschrijver, vormgever en business consultant bij een vraag van een collega-ondernemer spontaan bijspringen. Dat is eenvoudig omdat alle kennis en ervaring transparant en vindbaar is in profielen, blogs, bestanden en dialogen. Leden kunnen zelf actief op zoek naar expertise bij collega’s. Om kansrijke ideeën uit te werken stellen coworkers per keer hun ideale projectomgeving samen.

Resultaat
“The Coworking gaat verder dan de verhuur van vierkante meters. Het motto is dan ook: ‘Stay Connected’. Met dit online platform maakt Nederland Werkt Online die belofte concreet. Coworkers vinden elkaar altijd online en doen samen projecten. Door de business community ook online goed te faciliteren, maken we het verschil in een lastige markt.”

Jan Huijbregts, projectontwikkelaar TheCoworking Amsterdam.

 

< Vorige  Volgende >