Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Klanten
Een overzicht van onze klanten 

Logos_klanten_HemafrieslandcampinaLogos_klanten_AholdLogos_klanten_ZeelandiaLogos_klanten_SyntrusLogos_klanten_GITPLogos_klanten_BAM Logos_klanten_PolitieLogos_klanten_BallastLogos_klanten_ConclusionLogos_klanten_KingLogos_klanten_NKI_avlLogos_klanten_DenHaagLogos_klanten_Bibliotheken Logos_klanten_COALogos_klanten_CoopLogos_klanten_CoworkingLogos_klanten_DenkLogos_klanten_EcaboLogos_klanten_Extendum Logos_klanten_FNVLogos_klanten_KvK Logos_klanten_Limes Logos_klanten_NVJLogos_klanten_Rubicon Logos_klanten_School Logos_klanten_TakeOffLogos_klanten_Welzijn Logos_klanten_ZuidparkLogos_klanten_yellowLogos_klanten_AIMLogos_klanten_ijkantinehealthywork Logos_klanten_BusinessschoolLogo_BRUnetLogo_BRUnet

Testemonials

TheCoworking

“TheCoworking gaat verder dan de verhuur van vierkante meters. Het motto is dan ook: ‘Stay Connected’. Met dit online platform maakt Nederland Werkt Online die belofte concreet. Coworkers vinden elkaar altijd online en doen samen projecten. Door de business community ook online goed te faciliteren, maken we het verschil in een lastige markt.”

Jan Huijbregts, projectontwikkelaar TheCoworking Amsterdam.

Nationale Politie

“Met onze besloten projectomgeving en openbare social media versterken we de participatie van een grote groep mensen. Dat lukt niet met alleen fysieke bijeenkomsten. Door online communicatie van collega’s goed te volgen, weten we welke thema’s er leven. Noodzakelijke informatie op weg naar een breed gedragen inrichting van de Nationale Politie.”

Jiddo Alberts, lid COR i.o. Nationale Politie, werkgroep Social Media & Community.

Syntrus Achmea 

“BINT is letterlijk de startpagina van onze organisatie. Mensen weten van elkaar wat ze doen en waar ze werken. Dat is grote winst, maar de voordelen gaan nog verder. Voorheen verzond Corporate Communicatie al het nieuws. Nu zetten afdelingen hun eigen nieuws direct op BINT. Dat is sneller en efficiënter.”

Frederike Lengers, Manager Communicatie, Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Zeelandia

“Social media was de lijm tussen alle onderdelen van deze innovatieconferentie. Mensen konden elkaar beter vinden en eenvoudig successen delen. Door die interactie te verrijken, groeit ons innovatievermogen en kunnen we commerciële doelen makkelijker bereiken.”

Marc Henskens, Manager Marketing & Communicatie, Koninklijke Zeelandia Groep.

Wikistedia

“Wikistedia is uitgegroeid tot dé online plek voor mensen die nadenken over onze toekomstige leefwereld. Via de verschillende media zoeken vakgenoten elkaar op om samen te werken, ideeën te delen en te discussiëren. Door dit succes levert Wikistedia een positieve bijdrage aan onze branding en marketingactiviteiten. De nominatie voor een SAN Award onderstreept dat.”

Marieke Nievergeld, Adviseur Communicatie, Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

HEMA

“De actiesite en teamomgeving zijn in recordtijd opgeleverd. In nog geen twee weken. Binnen budget bovendien. Ook daadwerkelijk gebruik door medewerkers verloopt voorspoedig. Participatie was al vrij snel na lancering boven verwachting. Een concreet businessdoel in de vorm van een inspirerende campagne, ondersteunt door online communicatie- & samenwerking, werkt heel goed. De resultaten zijn er naar.”

Angela Baas, Senior corporate communicatie adviseur HEMA.