Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Supersnel mobiel WIFI met 4G

Supersnel mobiel WIFI met 4G

Supersnel internet, waar je ook bent. Het kan inmiddels in de Randstad. KPN rolt momenteel 4G uit, medio 2014 is heel Nederland voorzien. De snelheid is 10x hoger dan 3G, ongeveer gelijk aan WIFI thuis of op kantoor, maar dan overal! Nederland Werkt Online heeft ervaring opgedaan en is enthousiast.

Online werken hangt af van beschikbaarheid van internet. Thuis en op kantoor heb je WIFI, maar soms ligt het eruit. Of het is traag. Dat is op flexwerkplekken onderweg ook wel eens het geval. In horecazaken of zalencentra bijvoorbeeld. Of bij klanten. Vervelend als je tijdens een presentatie even online wat wilt laten zien. In vrijwel alle gevallen moet je bovendien eerst knoeien met wachtwoorden.

Onze tip: de mobiele 4G Huawei router waarmee je 8 apparaten tegelijk van WIFI kan voorzien: laptops, smartphones en tablets. De kosten zijn te overzien. Vooral omdat je met deze nieuwe ‘any place, any device, any software’ manier van werken bestaande communicatie- en kantoorkosten radicaal kunt verlagen.

Update 24/9: ook Vodafone biedt inmiddels 4G aan.

  • Sam van Buuren,
  • 31 mei 2013

Plaats een reactie