Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Over ons
Over ons

Wie zijn wij?

Nederland Werkt Online is een bureau voor digital employee engagement. Onafhankelijk en, samen met onze partners, full service.

Wij geloven in het verbinden van mensen. Persoonlijk, en in aanvulling daarop ook digitaal. Door moderne werkvormen zijn collega’s minder vaak op kantoor. Of komen daar toch al niet, zoals in transport, retail en hulpverlening. Een goede digitale werkomgeving is noodzaak. Mobiel beschikbaar. Waarmee werk wordt gedaan, waarmee men onderling verbonden blijft. Met vormgeving, content en interactie die merk en cultuur ademen. Sterk visueel is, verrassend en uitnodigt tot deelname. Met soms een competitie element. Om met elkaar concrete businessdoelen te behalen. En continue collectief te verbeteren.

We zijn in 2008 gestart als reseller van Google Apps for Work en Microsoft Office 365. Dit aanbod breidde zich uit met social media marketing en community management. Sinds enkele jaren is de optelsom in-company gericht: we faciliteren moderne Employee-to-Employee communicatie. Kortweg E2E. We doen dat samen met partners. En brengen dat (gefragmenteerde) aanbod afgestemd samen: strategie, platform, training, content, activatie, campagnes, community management etc. Voor u het beste uit de markt, onder één dak.

Lees meer op ons corporate blog: Platform E2E.

Luisteren

Uw doelstelling en situatie staan voorop. Gaat het om activatie, gerichte procesverbetering of een nieuw platform? Hoe wilt u uw medewerkers ondersteunen en wat willen zij zelf? Wat is daarvoor nodig? Wij gaan in gesprek over een passende aanpak.

Interactie

Aandacht voor mensen. En hun ideeën. Uw medewerkers worden actief betrokken. Engagement zit zo al in het proces ingebakken. Hoe wordt er nu gewerkt, met welke digitale ondersteuning? Wat is een gedragen route naar verbetering?

Verbeteren

Hands-on gaan we aan de slag. Stapsgewijs, lerend en verbeterend. Op basis van onze ervaring. Van informatie delen, via interactie naar digitale transformatie. De employee community komt in beweging. En wij bewegen mee. Richting doelrealisatie.


Visie

Wij geloven in het verbinden van medewerkers. Ook digitaal. Hoe meer onderling contact hoe succesvoller een organisatie. Passende technologie kan dit proces activeren. Mensen zijn er veelal privé al mee bekend. Wij zorgen voor vertaling naar de zakelijke context. Met focus op realisatie van actuele bedrijfsdoelstellingen. 

Aanbod

Het aanbod van diensten rond digital employee engagement is versnipperd: ICT/intranet leveranciers, content/social media/communicatie bureaus, digital marketing agencies die het ‘erbij pakken’. Nederland Werkt Online smeedt dit divers aanbod per klant tot de beste combinatie. Is opdrachtnemer en voert regie.