Lees ook ons corporate blog: platforme2e_logo_small

Nederland Werkt Online
Uw social platform

HNWb Day 20 september 2011

Nederland Werkt Online.nl is mede initiatiefnemer van Het Normale Werken Blog. Deze community organiseert jaarlijks de HNWb Day. Onze Academy is inhoudelijk verantwoordelijk. Hieronder een terugblik op de zeer geslaagde editie 2011, met als thema ‘nieuw werken, anders organiseren’. In 2012 zal het event in het voorjaar plaatsvinden. Houd updates in de gaten!

Terugblik

Op 20 september 2011 vond de 1e editie van HNWb Day plaats bij Seats2Meet in Utrecht. Met als thema ‘Nieuw werken, anders organiseren’. Zowel qua sfeer als inhoud het best samengevat in twee woorden: open & dichtbij. Woorden aangereikt door Jan Willem Alphenaar. Het klonk door in de keynotes, workshops en op het open podium. Open je oren, ogen en gedachten. En je hart. Blijf dichtbij jezelf. Blijf dichtbij anderen. Hoe eenvoudig kan de essentie van een bijeenkomst zijn? De essentie van normaal werken. Met als hoogtepunt het ‘optreden’ van componist Merlijn Twaalfhoven. Hij liet zijn voorbereiding voor wat het was, besloot ter plekke niets zelf te doen en liet door musicerende deelnemers een compositie ontstaan. Dit na vertoning van deze film over een bijzonder inspirerend project wat hij deed in Bethlehem.

Online content

Hieronder alle beschikbare online content. Van begin tot eind, van persbericht tot evaluatie. Met presentaties, filmpjes, tweets etc. Alle links zijn klikbaar. Dank iedereen voor bijdrage aan een mooie dag! Meer weten over onze Academy? Leer hier meer.

  • Sam van Buuren,
  • 9 oktober 2011

Plaats een reactie

Verbinden en verbeteren